Elo... czy potrzebujecie nowego gracza??

Informacje, uwagi dotyczące klanu 8BZ, strony, serwera
Klan w OFP jest nieaktywny
Zablokowany
dawid (stawiś)

Elo... czy potrzebujecie nowego gracza??

Post autor: dawid (stawiś) »

Witam cały klan 8BZ.
Na początku chciałbym serdecznie was pozdrowić i spytać sie czy przydałby wam sie nowy członek. :-D Otóż może najpierw sie przedstawie:
Jestem Dawid ale kumple wolą mówić na mnie Stawiś. Chciałbym do was dołączyć dlatego ze poszukuje nowego klanu w którym byłmógł pograć i uważam ze ten klan może być dobry dla mnie więc zademonstruje wam moje talęty i inne żeczy o OFP :) :

Byłem klanach: BW (BlackWater) i -=BW=- (Brygada Wojowników) więc uważam ze jestem wystarczająco doświadczony.

Taktyki:
Obecnie posiadam niektóre taktyki klanu BlackWater i Brygady Wojowników.

Udostępnione:
Tajne Forum BlackWater w którym mieszczą sie wszystkie tajne żeczy powiązane z Klanem, taktykami, innymi klanami itd...

Wady:
J. Angielski mam od niedawna wiec taki dobry w nim nie jestem.
Mam 13 lat :-D a podobno przyjmujecie od 20 :/.
No to chyba wszystko.
Awatar użytkownika
Forrestal
Plutonowy
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

Za 7 lat sie nad Twoja propozycja zastanowimy ale taktyki innych klanow mozesz nam podsylac :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
The war aint finished yet!
:8bz: Obrazek
Awatar użytkownika
Pit
Kapitan
Dane teleadresowe: http://www.8r.armagame.pl/viewtopic.php?f=79&t=7998
Rozmiarówka: http://www.8r.armagame.pl/viewtopic.php?f=80&t=8123
Kontakt:

Post autor: Pit »

Stawiś!

Dzięki za zainteresowanie.
Niestety obawiam się, że tak młoda osoba w naszych szeregach jak Ty może poprostu się nie odnaleźć. Mamy dość wysoką średnią wiekową jak na graczy gry komputerowej. Z tym wiąże się również nasza organizacja spotkań, dyspozycyjnośc itd. To w wieku 13 lat jest daleko ograniczone - zresztą ze zrozumiałych względów. Jest jeszcze kilka innych "młodszych" klanów więc jestem pewien, że coś sobie znajdziesz. Powodzenia i być może do zobaczenia na serwerze!
"Don't forget nothing" - MAJOR ROBERT ROGERS, 1759
8BZ - 8 Brygada Zmechanizowana | 8R - Ósma Rangers
Zablokowany