Sprzęt do ARMA - Ceny a jakość gry
hmmm... ten notebook jest taki sam jak moj acer 5112WLMi
arma rowniez mi smigala tak na lowach, nawet w poblizu normali... jeszcze co do pi... to jest liczone na jednym rdzeniu, wiec mozna odpalic 2 i na jednym bedzie taki wynik a na drugim nieco slabszy... na moim acerze czas pracy siega 3 godzin 10 minut... co ciekawe, jak mialem xp nie bylem w stanie przekroczyc 2h40 minut... narazie nie potrafie tego wytlumaczyc...
co do matryc glare, to dla mnie powinno sie powiesic tych co jeszcze sprzedaja matowe, ale to juz jak kto woli... przynajmniej widze kolor taki jaki jest on rzeczywiscie
ja za mojego dalem w pazdzierniku zeszlego roku 4300... wiec cena raczej jest taka sama... polecam sprzecik tej klasy
arma rowniez mi smigala tak na lowach, nawet w poblizu normali... jeszcze co do pi... to jest liczone na jednym rdzeniu, wiec mozna odpalic 2 i na jednym bedzie taki wynik a na drugim nieco slabszy... na moim acerze czas pracy siega 3 godzin 10 minut... co ciekawe, jak mialem xp nie bylem w stanie przekroczyc 2h40 minut... narazie nie potrafie tego wytlumaczyc...
co do matryc glare, to dla mnie powinno sie powiesic tych co jeszcze sprzedaja matowe, ale to juz jak kto woli... przynajmniej widze kolor taki jaki jest on rzeczywiscie
ja za mojego dalem w pazdzierniku zeszlego roku 4300... wiec cena raczej jest taka sama... polecam sprzecik tej klasy
8 Brygada Zmechanizowana
"Like Thunder From The Sky
Sworn To Fight And Die
We're Warriors
Warriors Of The World"
Sworn To Fight And Die
We're Warriors
Warriors Of The World"
hymm, nie wiem czemu ale gdy szukalem sprzetu to go nie widzialem
a juz widze ze ma dodatkowo kamere oraz lepszą płyte glowną ktora pozwala na prace pamieci przy 667 oraz rozbudowac do 4GB
dwa wejscia: ekspres card oraz pcimcia
ehhh
a juz widze ze ma dodatkowo kamere oraz lepszą płyte glowną ktora pozwala na prace pamieci przy 667 oraz rozbudowac do 4GB
dwa wejscia: ekspres card oraz pcimcia
ehhh
You will be assimilated. Resistance is futile.
NIE PYTAJ SIE CO 8BZ ZROBILO DLA CIEBIE LECZ CO TY ZROBILES DLA 8BZ
napisz mi jeszcze czy masz botujący czytnik kart pamieci.
Bo ja w swoim nieeee.
A zakupilem sobie karte SD 2GB za 45zeta i wgralem sobie linucha na niego. Piękna sprawa, cisza przy odpalaniu bo dysk oraz czytnik dvd sobie śpi. A po załadowaniu sterowników zapier... ze hoho
Zapis 4MB a odczyt ponad 10MB gdzie liveCD z czytnika sie chowa ze swoim rozpędzaniem napędu i buczeniem gdzie transfer siega max 4MB. Już nie wspominając o czasie dostepu rzędu 1milisek (gdzie dyski mają 9 )
tylko zostaje mi używanie zewnętrznego czytnika
A wracając do błyszczących LCD.
Piszecie ze te glary mają ładne kolory, to ty chyba nie widziales kolorów w markowych LCD-kach gdzie ten glar to o dupe potłuc.
Fakt efekt jak w viscie taki porcelanowy. Ale jakim kosztem?
Piękne odbicie w "lusterku"
Bo ja w swoim nieeee.
A zakupilem sobie karte SD 2GB za 45zeta i wgralem sobie linucha na niego. Piękna sprawa, cisza przy odpalaniu bo dysk oraz czytnik dvd sobie śpi. A po załadowaniu sterowników zapier... ze hoho
Zapis 4MB a odczyt ponad 10MB gdzie liveCD z czytnika sie chowa ze swoim rozpędzaniem napędu i buczeniem gdzie transfer siega max 4MB. Już nie wspominając o czasie dostepu rzędu 1milisek (gdzie dyski mają 9 )
tylko zostaje mi używanie zewnętrznego czytnika
A wracając do błyszczących LCD.
Piszecie ze te glary mają ładne kolory, to ty chyba nie widziales kolorów w markowych LCD-kach gdzie ten glar to o dupe potłuc.
Fakt efekt jak w viscie taki porcelanowy. Ale jakim kosztem?
Piękne odbicie w "lusterku"
no jak porownojemy do stacjonarnych monitorow to sie zgodze... nie zgodze sie za to, aby porownywac z jedynymi dostepnymi matami dla notebookow - tymi tanszymi (opcje z najwyzszej polki z wymiana za doplata nie omawiam)... Owe tansze maty maja taki kat widzenia, ze dwie osoby juz nie sa w stanie obejrzec filmu przy kompie, bo ciemne sceny sie odbarwiaja totalnie...
a co do bootowania to zaraz sprawdze jak wylacze kompa
Update:
Z czytnika kart niestety nie... jest oprocz standardu jeszcze tylko caly wahlarz produktow usb, w tym z klucza... ale nie z czytnika
a co do bootowania to zaraz sprawdze jak wylacze kompa
Update:
Z czytnika kart niestety nie... jest oprocz standardu jeszcze tylko caly wahlarz produktow usb, w tym z klucza... ale nie z czytnika
8 Brygada Zmechanizowana
Sworn To Fight And Die
We're Warriors
Warriors Of The World"
Sworn To Fight And Die
We're Warriors
Warriors Of The World"
jesli czytnik nie obsługuje botowania to jasne ze lepiej pendrive.
Ja poprostu mam mini czytnik oraz wewnętrzny tak wiec bylo mi bez roznicy.
Jedynie co jest wkurzające to ze wystaje pendrive z notebooka a przy karcie w ogóle jej nie widać.
Teraz mozna kupić za śmieszne pieniądze np goodram 1GB z zapisem 15MB za 60zł
edit:
wątek dotyczący Beng P5x
http://www.laptopy.info.pl/forum/viewto ... 8794c5336c
Ja poprostu mam mini czytnik oraz wewnętrzny tak wiec bylo mi bez roznicy.
Jedynie co jest wkurzające to ze wystaje pendrive z notebooka a przy karcie w ogóle jej nie widać.
Teraz mozna kupić za śmieszne pieniądze np goodram 1GB z zapisem 15MB za 60zł
edit:
wątek dotyczący Beng P5x
http://www.laptopy.info.pl/forum/viewto ... 8794c5336c
Ostatnio zmieniony 15 mar 2007, 16:13 przez hryst, łącznie zmieniany 3 razy.